Opleiding Vrouwencoach: Women's Soul Coach 

 

Let op!  Nieuwe data 2020: 30 jan-2 feb 2020, 2-5 april 2020,  25-28 juni 2020,  10-13 september 2020 

vrouwencoach opleiding

NU met speciale 10-jarig bestaan-korting:

2990,00 euro incl. verblijfskosten , opleiding en online-cursus.

Deze korting is niet te verrekenen met eerdere aanbiedingen of prijzen, dit geldt speciaal voor het 10-jarige bestaan in 2020.

Na 01-03-2020 is de prijs weer 3750,- euro, als je mee wil doen op deze reis van 1 jaar om erkend coach te worden is dit een heel goed moment.

Women’s Soul Coach is een Coach opleidingsprogramma van 1 jaar waarbij je leert jezelf stevig en krachtig als coach voor vrouwen neer te zetten. Tegelijkertijd ga je zelf in een diepgaand proces van zelfkennis en belichaming van wie je bent, en leer je krachtige tools om mee te kunnen werken als je vrouwen begeleidt.

 

 

Sinds 2010 organiseert deze Jaaropleiding om vrouwencoach te worden "Vrouwelijke gezondheid" staat dit jaar als thema centraal: niet alleen lichamelijke maar ook geestelijke gezondheid, en alles wat erbij hoort om jezelf en andere vrouwen te empoweren. Deze aspecten samen maken je tot een sterke en authentieke vrouwencoach.

Door wie wordt de opleiding gegeven?

Door Jacqueline Snelder, met gastdocenten Leyla Cimen, Claudia van het Kaar, Kim Maartje Lakke en assistententeam. 

Deze opleiding is bedoeld voor vrouwen die professioneel coach willen worden en specifiek met vrouwen willen werken.
Na dit jaar ben je in staat vrouwen te begeleiden als coach.
Leer alles over de kracht van het vrouwelijke en leer deze immense vrouwelijke kracht in te zetten als coach en begeleidster. In de opleiding Women's Soul Coach leer je zowel individueel als in een groep hoe je omgaat met processen van vrouwen die op weg zijn helemaal te leven vanuit hun eigen kracht en autonomie. Tegelijkertijd ga je zelf in een diepgaand proces van zelfkennis en belichaming van wie je bent en leer je krachtige tools om mee te kunnen werken als je vrouwen begeleidt.
Je leert via verschillende sessies en werkmethoden een vrouw te ondersteunen naar meer zelfbewustzijn en een goed contact met haar eigen lichaam en inzicht in haar seksualiteit en de kracht die dat geeft als ze daar helemaal zelfbewust van is en autonoom in is.
In het Women’s Soul Coach programma werken we vanuit de principes van Inner Grounding Therapie. Dit is een vorm van lichaamsgerichte psychotherapie die door Jacqueline Snelder is ontwikkeld.Tegelijkertijd ga je zelf in een diepgaand proces van zelfkennis en belichaming van wie je bent en leer je krachtige tools om mee te kunnen werken als je vrouwen begeleidt.

Inner Grounding Therapie is een vernieuwende vorm van therapie waarbij de kennis van moderne psychologische en neurologische ontdekkingen over Trauma en blokkades in het lichaam samen komt met kennis uit de filosofie van, Yoga en Ayurveda.

Het vernieuwende aspect kenmerkt zich doordat er steeds procesgericht naar de transformerende processen bij de mens gekeken wordt zodat de client zichzelf door middel van de werkwijzen en tools uit deze Inner Grounding Therapie helemaal kan leren kennen en zichzelf werkelijk van oude overtuigingen en blokkades kan bevrijden.

In de opleiding komen zowel de achtergronden als de werkwijzen aan bod uit het gehele veld van lichaamswerk, lichaamsgerichte psychotherapie, Ayurveda, Yoga, en groepswerk. Ook komen er vele natuurlijke vrouwelijke healing technieken aan bod vanuit de Ayurveda, en Yoga. 

 

De opleiding bestaat uit:

  1. Meerdaagse retreats: volg over een periode van 1 jaar 4 verschillende retreats waarbij je echt de diepte in kan gaan wat jou individuele proces betreft en leer jezelf kennen in al je facetten. De retreats hebben elk een ander thema.
  2. Losse studiedagen: Er zijn verschillende studieworkshops waarbij de onderwerpen die je leert verder uitgediept worden.
  3. Intervisie en supervisie.
  4. Praktijkdagen.
  5. Thuis- en online studie: Huiswerkopdrachten en het eigen maken van de werkwijzen in theorie en praktijk door zelf te oefenen. Online krijg je filmpjes en studiemateriaal wat je thuis op je eigen tempo rustig kan bekijken.
  6. Theorie examen
  7. Het zelf geven van een workshop. 
  8. Afstudeerscriptie over een onderwerp.

Retreats

Nieuwe data Woman's Soul Coach 2020:

Instromen is mogelijk retreats die je hebt gemist haal je dan het jaar erop weer in

Retreat 1:  30 januari - 2 februari 2020 

Retreat 2:  2-5 april 2020

Retreat 3: 25-28 juni 2020

retreat 4: 10-13 september 2020

De Women's Soul Coach opleiding is een erkende Coach opleiding die opleidt tot gediplomeerd coach.
Als je het WSC programma goed hebt afgerond kun je instromen in jaar 3 van de opleiding tot Inner Grounding Therapeut. Deze opleiding gaat in jaar 3 verder met onderwerpen zoals: Relatietherapie en groepsdynamica.

Centrum de Schouw in Zeeland waar de weekenden gaan plaatsvinden

Woman's Soul Coach

Cursus informatie

Startdatum 28-03-2019
Einddatum 03-12-2020
Max. deelnemers Onbeperkt
Sluitingsdatum 28-10-2020
Locatie De Schouw
Wij accepteren geen inschrijvingen meer

vrouwencoach opleiding 2
Wanneer start het?

De opleiding is gestart op 23 januari 2019 met de eerste retreat.
Je kunt nog instromen in de WSC opleiding, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Ook kun je deelnemen aan losse retreats.

Nieuwe data 2020:

30 januari-2 februari 2020, 2-5 april 2020, 25-28 juni 2020, 10-13 september 2020

Geslaagde vrouwencoachen

Heb je vragen of wil je je aanmelden?

Bel ons op 06-30 443 108 of 06-50 404 300
Of mail ons op info@soulinstitute.eu
Vrouwencoach opleiding

Wat zijn de kosten?

Soul Institute is aangesloten bij: