vrouwencoach opleiding

Ayurvedische kookworkshop

Ayurvedische kookworkshop

Ayurveda is een meer dan vijfduizend jaar oude geneeskunst en leefstijl uit het oude India. Ayur betekent leven en Veda is kennis, dus Ayurveda betekent: de kennis van het leven, ofwel: “de kennis om lang en gelukkig te leven”.  Eten en hoe we ons eten bereiden is een belangrijk onderdeel binnen de Ayurveda, als we gezonde dingen eten op de juiste manier bereid dan blijven we daardoor gezond. De Ayurvedische keuken is gebaseerd op de dosha's: pitta, vata, kapha, in de gerechten wordt dus met deze dosha's rekening gehouden. Daarnaast werkt men in de Ayurvedische keuken met allerlei kruiden en kruidenmengels.  In de kookworkshop leer je zelf allerlei gerechten maken en wordt de workshop afgesloten met een heerlijke maaltijd met de zelf bereide gerechten.

17 november 2019:  Herfst/Winter Ayurveda koken

26 april: 2020:  Lente/zomer Ayurveda koken

21 juni 2020:  Zomer/Nazomer Ayurveda Koken

18 oktober 2020 herfst gerechten Ayurveda

De kookworkshops vinden plaats in Het Nut in Culemborg, een fijne werkplek met open keuken en genoeg ruimte en licht. Elke dag duurt van 10 uur tot 17 uur.

De prijs voor de vier worskhops alspakket samen is: 340,- euro met receptenboekje en werkboek. Wil je los een worskhop volgen, dan is de prijs 95,- euro per workshop en kan je je via mail of telefoon opgeven. Inschrijven voor de voordelig prijs van 4 workshops samen kan via het inschrijfformulier op deze pagina. 

Docent Jacqueline Snelder

Jacqueline Snelder is naast docente en therapeut, ook Ayurveda behandelaar en geeft zij al jaren Ayurvedische kookworkshops door het hele land. Zij is meerdere keren in India geweesten en heeft tijdens haar reizen daar geproefd van de Indiase keuken van noord en zuid-India. Zij heeft veel ervaring met alle aspecten van de Ayurvedische keuken.

Ayurveda kookworkshop

Cursus informatie

Startdatum 25-09-2019
Einddatum 21-06-2020
Max. deelnemers Onbeperkt
Sluitingsdatum 21-06-2020

Wij accepteren geen inschrijvingen meer

vrouwencoach opleiding 2
Wanneer is het?

 17 november 2019 Herfst/Winter Ayurveda koken 26 april 2020 Lente/zomer Ayurveda koken 21 juni 2020 Zomer/Nazomer Ayurveda Koken 18 oktober 2020 herfst gerechten ayurveda

Vrouwencoach opleiding

Aanmelden en betalen:

U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier onder aan de pagina.
Geslaagde vrouwencoachen

Certificering

Alle deelnemers krijgen een certificaat van de workshop.
Soul Institute is aangesloten bij: